Wandelen in Almelo met Henk Passies

Fit blijven!
Heb jij ook zo’n zin om lekker naar buiten te gaan? Wil je liever niet in je eentje hardlopen? Heb jij ook die stok achter de deur nodig om te gaan bewegen? Kom dan wandelen in Almelo met Henk Passies van Fit met Passie. Wandelen is een natuurlijke beweging, en daarom erg geschikt voor iedereen. Wandelen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Je blijft er ook lekker fit bij en het prikkelt je hersenen met nieuwe indrukken. Trek de wandelschoenen aan en meld je aan voor deze wandelingen. De eerste proefwandeling is geheel gratis.

Geoefende wandelaars
Iedere dinsdagochtend start Henk Passies een wandeling vanaf het Natuurhus Almelo. Om 9.00 uur gaat een groep ca. 1,5 uur wandelen. Onderweg doen we nog enkele oefeningen. Soms zijn dat evenwichtsoefeningen. Een andere keer oefeningen om wandelhouding te verbeteren. Het gaat bij deze wandelingen niet alleen om het bewegen, maar ook om gezelligheid en contacten leggen.
Henk bedenkt elke keer een mooie wandelroute met verrassende paadjes, die iedereen nog niet kent. Hij zoekt het buitengebied zoveel mogelijk op, maar er zijn ook mooie routes door de stad. De contributie bedraagt € 17,50 per maand, een 10 strippenkaart voor € 65,- is ook mogelijk.

Beginnende wandelaars 
Binnenkort start Henk Passies met een cursus voor beginnende wandelaars op dinsdagochtend om 11.00 uur bij het Natuurhus. Deze cursus is bedoeld voor mensen die (weer) willen beginnen met wandelen. Deze wandelingen zijn uitermate geschikt voor mensen met heup- of knieprotheses, die af willen vallen vanwege diabetes. In het begin wandelen we slechts 5 minuten. Het doel is om na dertien weken één uur te wandelen. De kosten voor deze cursus bedragen € 75,-.

Locatie:   Natuurhus Almelo
Hagenborgh 4
7607 JT Almelo
Tijd:          Elke dinsdagochtend 09.00 uur en 11.00 uur
Kosten:    Geoefende wandelaars € 17,50 per maand of een 10 strippenkaart voor € 65,-
Beginnende wandelaars, kosten voor deze cursus is € 75,-
Nadere info bij Henk Passies, bel 06-83965445 of mail info@fitmetpassie.nl

Tags: