verenigingen

Stichting Natuurhus Almelo
Logo NIVON
Logo KNNV
NIVON
KNNV
'T IEMENSCHOER

Nivon Natuurvrienden is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen.
Lees meer over de lokale afdeling Nivon Almelo.

KNNV is een landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. Ze organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen. Lees meer over de KNNV afdeling Twenthe.

’t Iemenschoer imkersvereniging voor Almelo en omstreken is een afdeling van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV). De vereniging bevordert de bijenhouderij en bijenteelt. Lees meer over ’t Iemenschoer.

ASTRONA
IVN
GROEI & BLOEI

AstronA, Astronomie onderwijs Almelo, is een groep enthousiaste amateur-astronomen die hun interesse en kennis van sterrenkunde willen delen met jong en oud in en om Almelo.
Lees meer over AstronA.

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Lees meer over IVN Almelo.

Groei & Bloei is de grootste tuincommunity van Nederland en Vlaanderen! Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land. Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten, zo ook de afdeling in Almelo. Lees hier meer.