Nieuwe locatie voor de Scharrelkids

Om ons groeiende aantal leden van 40 kinderen, onderdak te kunnen bieden op eenzelfde dag zijn wij op zoek gegaan naar een grotere locatie! Wij zijn er al een poos mee bezig en hebben nu groen licht gekregen van het IVN bestuur om een ruimte te huren en met de Scharrelkids te verhuizen.
Afgelopen week is het uiteindelijk gelukt om alles rond te krijgen, en een aantal dingen te verhuizen, zodat we hier a.s. zondag onze Scharrelkids activiteit gaan draaien voor de A groep 4-6 jaar en de groep 7-12 jarigen.

Op 10 Maart worden de A en B groep van de jongste Scharrelkids weer samengevoegd en komen alle kinderen op dezelfde dag. Zondag 3 maart komt dan te vervallen!

Ons nieuwe adres is nu: Buitencentrum “ De Horst” (voorheen het gebouw van scoutinggroep “de Tubanten”) aan de Deldensestraat 248 in Almelo. Zie tekening! De paarse stip is het Natuurhus de rode stip is “ de Horst”!Hier is geen parkeergelegenheid dus als het goed weer is komt u a.u.b. met de fiets.Als u komt via de Nijreessingel slaat u af bij het verkeerslicht richting de bedrijven en gaat direct rechtsaf de parallelweg op, hier staat een bord met (“ geen doorgaande weg”) Deze weg inrijden en met de bocht mee volgen het bos in.Tot bij een groot hek links, daar staat aan het eind van het pad het gebouw!Hier kunt u niet inrijden omdat je elkaar niet kunt passeren.

X