Natuurhus Magazine ook te lezen via de website

Het Natuurhus Magazine verschijnt vier maal per jaar en staat vol met interessante, informatieve en actuele bijdragen over Stichting Natuurhus Almelo, de ontwikkeling van Doepark de Hagen, het paviljoen in het Doepark en activiteiten van de zes verenigingen.

Daarnaast zijn de Groene bibliotheek, de Tip van Truus, Recept uit eigen tuin van chefkok Eric van Veluwen en de activiteitenkalender vaste onderdelen van het magazine. In de kalender staan voor het komende kwartaal de activiteiten van de verenigingen en Stichting Natuurhus Almelo.

Leden van een van de zes verenigingen (AstronA, Nivon, IVN, Groei en Bloei, KNNV en ‘t Iemenschoer ontvangen het magazine ieder kwartaal in de brievenbus, net als vrienden en groenpartners van het Natuurhus. Daarnaast is het Natuurhus Magazine te lezen via onze website.

Het is ook mogelijk om te adverteren in het Natuurhus Magazine, voor een halve pagina betaald u € 250,- voor een 1/4 pagina is dat € 125,-. Als u onze stichting en initiatieven een warm hart toedraagt, kunt u vriend worden van het Natuurhus vanaf € 100,- per jaar. Vrienden krijgen een maal per jaar een korting van 25 euro bij vier maal adverteren in het Natuurhus Magazine. 

Ook is het mogelijk om met uw bedrijf zakelijk groenpartner te worden van Stichting Natuurhus Almelo, hiermee ondersteunt u onze groene, educatieve initiatieven en duurzaamheid in onze gemeente. Bent u geïnteresseerd? Lees hier meer over de voordelen van onze groenpartners. En van die voordelen is een korting van 25 euro bij adverteren in het Natuurhus Magazine. 

Neem voor meer informatie contact op met: secretaris@natuurhusalmelo.nl

X