Lentefair in het Beeklustpark

Zaterdag 11 mei was het zover, de jaarlijkse lentefair van Groei&Bloei in het Beeklustpark. Tussen 11.00 tot 16.00 uur was iedereen welkom, de toegang als altijd gratis.

Het aanbod is zeer divers op de Lentefair. Er zijn veel planten, struiken en heesters te koop. Ook staan er kramen met fuchsia’s, grassen, salvia’s, heesters, eenjarige planten en bijzondere vaste planten. Gerenommeerde kwekers zijn aanwezig!

Naast tuinplanten zijn er tuinartikelen en leuke accessoires van keramiek, glas of wilgentenen voor in de tuin te koop. Ook zijn er kramen met manden, serviesgoed, lampen en kaarten en verschillende etenswaren, zoals honing, jam, aardbeien en asperges.

De eigen afdeling van Groei & Bloei is aanwezig met een informatiekraam, waar ook gekweekte stekken van leden verkocht worden. En er is een bloemschikkraam, een tweedehands tuinboekenkraam, kinderen kunnen zich laten schminken, nagels kunnen worden gelakt en er is een koffie- en theekraam, waar ook een lekker stukje gebak te koop is. 

Doet u graag nieuwe, groene inspiratie op voor uw tuin en huis? Kom dan naar de Lentefair. Want : Tegel eruit, plant erin !

Beeklustpark, Ledeboerslaan 3, 7606 HS Almelo. 
Parkeren bij het Vincent van Gogh winkelcentrum.
www.almelo.groei.nl

X