Johan van der Wielen hield toeschouwers in de ban!

Op maandagavond 11 april was het dan eindelijk zover. De lezing van Johan was een van de openingsactiviteiten in het Natuurhus, in dit geval de KNNV en moest wegens corona tot nader datum worden uitgesteld. Maar Ron Poot, zelf enthousiast fotograaf en lid KNNV wist een nieuwe datum met hem overeen te komen.
Fotograaf Johan van der Wielen nam ons die maandagavond mee naar ‘de Wadden’. Een prachtige presentatie die menig voorstellingsvermogen te boven ging. Niet alleen prachtige foto’s maar zoals hij aangaf is de beleving van een storm niet op foto’s maar via film pas goed te ervaren. En dat hebben we geweten. De stormen Dudley en Eunice waren door hem op de waddeneilanden in beeld en geluid prachtig vastgelegd en de aanwezigen konden daardoor genieten van dit adembenemende schouwspel. Verder kwamen ook liefhebbers van sterrenhemels en de zonsverduistering aan hun trekken, het waren adembenemende foto’s!
Als afsluiting kwamen er nachtelijke opnamen voorbij en Johan kreeg dan ook een luid applaus van de deelnemers op deze avond. In een woord geslaagd!
Zie meer mooie beelden via de site van Johan van der Wielen https://www.johanvanderwielen.nl