Landelijke BD-Imkerdag te volgen in regio Twente

12mar10:3016:00Landelijke BD-Imkerdag te volgen in regio TwenteWat voor imker wil ik zijn (online en/of fysiek te volgen met entreekosten)10:30 - 16:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

LANDELIJKE BD IMKERDAG

12 MAART 2022

Op zaterdag 12 maart houdt de Werkgroep BD imkers Nederland haar jaarlijkse, landelijke BD Imker dag. In verband met corona is deze dag dit jaar georganiseerd via een webinar, die vanuit thuis te volgen is, maar ook in regiogroepen door het land. Tot nog toe bestond er in de regio Twente nog geen regiogroep, maar gelukkig komt daar nu verandering in. Ook in Twente zal met deze dag voor het eerst een regiogroep verschijnen voor BD imkers. Voor aansluiting bij deze regiogroep kunt u contact opnemen met Jurgen Foortjes, regiovertegenwoordiger voor de groep Twente.

Met vriendelijke groet, Jurgen Foortjes
Mail: j.foortjes@gmail.com  Tel: 0612256201

Opgave voor deelname aan de BD imkerdag is mogelijk door tickets te bestellen via deze link.

Natuurlijk bent u ook als niet BD imker van harte welkom op deze dag.

UITNODIGING
BD Imker dag zaterdag 12 maart 2022

Wat voor imker wil ik zijn?

Graag nodigen we je uit voor de landelijke BD Imker dag op 12 maart 2022 van 10.30 – 16.00 uur met als thema: Wat voor imker wil ik zijn?  

We zijn heel blij dat we elkaar tijdens deze dag weer “in het echt” kunnen ontmoeten in de regiobijeenkomsten die op verschillende plekken worden georganiseerd. Je kunt echter ook thuis online deelnemen. 
In beide gevallen heb je via Zoom verbinding met het centrale programma.

Gastspreker is Jacqueline Freeman, auteur van “Het lied van de bij“. Haar Engelstalige lezing is van tevoren opgenomen en in het Nederlands ondertiteld. Onze vragen en opmerkingen worden via een live video-verbinding door haar beantwoord, er is vertaalhulp aanwezig.

PROGRAMMA

Ochtend 10.30 – 12.30 uur
Tijdens de opening staan we via Zoom online in contact met elkaar. We bekrachtigen de onderlinge verbinding door een gezamenlijke activiteit met bijenwas te doen.

Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het thema “Wat voor imker wil ik zijn?” Uitgangspunt daarbij is een filmpje of presentatie van een imker uit de regio en een aantal gespreksvragen.

Wanneer je deelneemt aan de regio bijeenkomst, heb je deze uitwisseling van ervaringen, gedachten en gevoelens live met andere imkers uit je regio.

Deelnemers die vanuit huis meedoen gaan online in groepjes met elkaar in gesprek in de zogenaamde ‘breakout-rooms ‘. Dit wordt centraal geregeld. (Als je geen ervaring hebt met Zoom, is dat geen probleem, we helpen je daar mee op weg.)

Middag 13.00 – 16.00
We bekijken gezamenlijk de lezing van Jacqueline Freeman (Engels gesproken Nederlandse ondertiteling)

Daarna gaan we de lezing bespreken in de hierboven genoemde regio-bijeenkomst en in de online breakout-rooms.

Vragen kunnen via de chat ingediend worden en Jacqueline Freeman zal deze later in de middag via een live online verbinding beantwoorden. Vertaalhulp is aanwezig

Het volledige programma ontvang je na de bevestiging van je deelname.

Time

(Saturday) 10:30 - 16:00

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo