Wandeling 'Wateraders, krachtplekken en Leylijnen in de natuur

07apr14:0015:30Wandeling 'Wateraders, krachtplekken en Leylijnen in de natuurWandeling14:00 - 15:30 Event Type Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Op zondag 7 april, tevens de 100 jarige verjaardag van Nivon , organiseert Nivon een interessante wandeltocht.

Wateraders,  kracht plekken en Leylijnen in de natuur.
Onder leiding van Johan Nijhuis, wichelroede specialist,  trekken we de natuur in. Johan vertelt ons over energievelden van de aarde, en de uitwerking ervan op planten, bomen, dieren, en mensen.
Met een allemans roede gaan we onder leiding zelf aan de slag om te ontdekken hoe de roede reageert op positieve of negatieve energie plekken, wateraders en Leylijnen.
Oude volkeren kenden het bestaan reeds van deze energetische krachtvelden. Boeren zochten op hun land met de wichelroede wilgentak naar wateraders en wellen, waterbronnen, die ze aan boorden als bronwater voor eigen gebruik.
Maar ook Heilig verklaarde plekken in heel de wereld  zijn vaak plekken waar Leylijnen, positieve krachtlijnen van de aarde samenkomen. Vele kerken zijn op kruisingen van Leylijnen gebouwd. Ook Pyramides bv staan op deze kracht plaatsen.
Dichter bij huis staat de Kroezeboom in Fleringen op een Leylijnen kruising. Reden waarom zij zo al 650 jaar oud en nog relatief gezond is!

Mee op deze ontdekkingstocht?

Datum: Zondag 7 april.
Tijd: 14.00 uur.
Start bij de parkeerplaats van de Molen van Bels te Vasse.  Duur: 1.5 uur
Kosten € 8,– plus € 2,– voor de allemans roede. Ter plekke te voldoen.
Aanmelden via info@nivonalmelo.nl
Minimaal 10 pers, max 20 personen.

Time

(Sunday) 14:00 - 15:30

Location

Parkeerplaats watermolen van Bels

Organizer