Wandeling met puzzeltocht

11dec11:3015:00Wandeling met puzzeltochtWandeling 4,1 km11:30 - 15:00 Event Type Activiteit voor jongeren,Activiteiten in de natuur,Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor het hele gezin,Activiteiten voor jong en oud,Activiteiten voor kinderen,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Het NIVON en de KNNV organiseren samen een natuurpuzzeltocht vanuit het Natuurhus in de omgeving van de Gravenallee. De tocht die is ca. 4,1 km lang en is ook geschikt voor kinderen. Desgewenst is nog een extra lus door het Gravenbos mogelijk.

U kunt zich tussen 10.30 en 11.00 uur in het Natuurhus aanmelden voor de tocht. U ontvangt dan de route en beschrijving van de puzzel. Desgewenst kunt u eerst koffie of thee in het restaurant drinken (voor eigen rekening). Daarna begeeft u zich bij voorkeur per fiets (auto of lopen kan ook) naar de parkeerplaats aan de Gravenallee. Daar begint en eindigt de wandeling.

Voor de puzzelopdracht neemt u onderweg voorwerpen uit de natuur mee (dat mag) en het is vooral belangrijk om volop te genieten. Niet alleen van de prachtige omgeving, maar ook van jachthoornblazers en midwinterhoornblazers die u onderweg tegenkomt. Een bezoekje aan een boerderij, waar u glühwein of warme chocolademelk, is ook onderdeel van de tocht. Bij terugkomst levert u de “puzzel” in het Natuurhus in. In het restaurant serveert Jorien (voor uw rekening) een kop verse erwtensoep met brood. Omdat Jorien verse ingrediënten gebruikt, verdient het aanbeveling om vooraf te reserveren, zodat u zich verzekert van de heerlijke snertlunch. U kunt kiezen voor een vlees- of vegetarische variant. 

Om ca. 14 uur opent Ron Poot (KNNV) de fototentoonstelling. De prachtige natuurfoto’s kunt u dan in het Natuurhus bewonderen en na afloop eventueel nog genieten van de Kerstmarkt aan de Doelenstraat.

Aanmelden vooraf via: www.natuurhusalmelo
Kosten: € 4,50 per volwassene en € 2,50 per kind
De verse erwtensoep met brood kost € 6,50 per persoon.

Emailadres:
Uw emailadres wordt alleen gebruikt voor de organisatie van dit evenement en kunnen we u eventueel bereiken als u een prijs van de puzzeltocht heeft gewonnen. Het NIVON en de KNNV zouden u graag ook van andere activiteiten op de hoogte willen houden, mits u daarvoor toestemming verleend: xx ja, prima  / xx nee liever niet

Time

(Sunday) 11:30 - 15:00

Location

logee/Gravenallee