Lammetjesdag Lemele

23mar10:0012:00Lammetjesdag LemeleGezinsactiviteit10:00 - 12:00 Event Type Activiteiten in de natuur,Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor het hele gezin,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Nivon en SNA nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de Lammetjesdag in Lemele op 23 maart aanstaande ter ere van de lammetjesdag.

Gezellige familiedag
De lammetjes hebben er zin in en springen en dartelen vrolijk met elkaar door het weiland. Als je wilt, mag je een lammetje knuffelen en aaien. Voel zelf hoe zacht ze zijn. Hoe leuk is dat? Stel je vragen aan onze herders en wandel over de gezellige streekmarkt. Geniet onder het genot van een kop koffie met verschillende lekkernijen (o.a. koffie met taart, warme stroopwafel, broodjes, pannenkoeken en poffertjes) op het sfeervolle erf van de schaapskooi.

Knutselen
De kinderen vermaken zich natuurlijk uitstekend rond de schaapskooi. Eenmaal uit geknuffeld, kunnen de kinderen aanschuiven bij één van de leuke knutselactiviteiten, zoals het timmeren van een houtenschaapje. De kosten bedragen € 1,- en kun je ter plekke voldoen.

Aanmelden
Meld je via deze link aan en kies uit de verschillende tijdvakken.
Let op, kies eerst links voor een tijdvak (tussen 10.00 en 15.00 uur) en daarna rechts voor een ticket. Per tijdvak kunnen maximaal 350 personen komen, zodat er voor iedereen tijd en ruimte is om de lammetjes te knuffelen en aan te sluiten bij de knutselactiviteiten. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden.

Kosten
De entree bedraagt € 4,- euro per persoon. Voor donateurs van Landschap Overijssel en kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis.
De lammetjesdag in de Schaapskooi van Lemele.op 23 maart 2024.  Er kunnen zich maximaal 30 personen inschrijven, vol is vol!

Time

(Saturday) 10:00 - 12:00

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo

Organizer