Verhalenmiddag in het Doepark

18dec14:0016:30Verhalenmiddag in het DoeparkGenieten van prachtige verhalen voor alle leeftijden!14:00 - 16:30 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor het hele gezin,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

En dan is er een fantastische afsluiting van de mirrewinterweek in het Doepark. Een verhalenmiddag voor peuters, kleuters, kinderen, pubers, en volwassenen.
Er staan enkele tenten in het Doepark waar bezoekers kunnen luisteren naar winterse verhalen door professionele verhalenvertellers van De Verhalenkraal. Maar er wordt ook voorgelezen door vrijwilligers van het Natuurhus.
De tenten met daarin bankjes staan op het grasveld naast het Indië-monument. Bij de tenten zijn ook vuurkorven aanwezig.

Kom ook luisteren naar winterse vertellingen voor jong en oud!
Midwinterhoornblazers geven de wisselingen van de verhalenvertellers aan.

U kunt op deze middag ook kerstgedachten en/of kerstwensen opschrijven in de Aa-zaal van het Natuurhus die u in de Kerstboom op ons terras kunt hangen.

In de zaal zijn muzikale intermezzo’s, met koorzang, dwarsfluit, Steirische harmonica enz. Op het terras en binnen is er koffie, glühwein en warme chocola.

Om 17.00 uur zijn er prijsuitreikingen van de wandelpuzzeltocht, speurtocht door het Doepark en de fotowedstrijd!

Deelname aan de verhalenmiddag is gratis

Time

(Sunday) 14:00 - 16:30

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo