Infoavond verduurzamen woningen in Almelo

04mar19:3021:00Infoavond verduurzamen woningen in Almeloinformatie avond19:30 - 21:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

 

 

 

 

Wil je energie besparen?
Kom langs in het Natuurhus op 4 maart of bezoek de pop-up expositie

Wil jij besparen op je energierekening en wil je tips hoe je dat aanpakt? Weet je bijvoorbeeld hoe je met simpele aanpassingen je rekening kunt verlagen? Of dat je mogelijk subsidie voor dakisolatie kunt krijgen?

Voorlichtingsbijeenkomst
Het Natuurhus Almelo, Coöperatie Almelo Energie en de gemeente Almelo organiseren samen een voorlichtingsbijeenkomst over verduurzamen. Tijdens de bijeenkomst wordt een pop-up expositie geopend waar woningeigenaren en huurders informatie kunnen krijgen over energiebesparing en energiebesparende maatregelen. Deze expositie is de hele maand maart te bezichtigen.

Tips en afspraak maken
Tijdens de bijeenkomst kun je tips krijgen over energiefixers, bouwadviseurs en energiecoaches. Ook kun je een vrijblijvende afspraak maken met één van hen om bij jou thuis te kijken welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen. Een adviesgesprek is gratis.

Via Almelo Energie kun je informatie krijgen over bijvoorbeeld hoe je samen met de buren zonnepanelen kunt aanschaffen. Almelo Energie kan hierbij helpen om het collectief in te kopen.

Dus wil je energie besparen, tips over woningverbetering, advies over financiële mogelijkheden en duurzame maatregelen nemen? Kom langs op maandag 4 maart vanaf 19.30 uur in het Natuurhus Almelo.

Iedereen is welkom, maar meld je voor de bijeenkomst wel even aan. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door het Natuurhus.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: secretaris@natuurhusalmelo.nl

Pop-up expositie in maart
Na de bijeenkomst kun je de informatie bekijken bij de pop-up expositie die de hele maand maart in het Natuurhus te zien is.

Kun of wil je niet aanwezig zijn op 4 maart? Ga dan eens naar het energiespreekuur in de Hagedoorn. Dit is elke woensdag tussen 10.00- 12.00 uur in De Hagedoorn, Wilgenstraat 11.

Datum: 4 maart 2024
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Natuurhus Almelo
Thema: Hulp bij woningverbetering, verduurzaming en energiebesparing woningen
Kosten: Geen

Contactpersoon: Lidy Noorman
Bewonersparticipatie Energietransitie gemeente Almelo
lidy@makuya.nl / 06- 42 45 31 27

Time

(Monday) 19:30 - 21:00

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo