Plantenruil met Groei & Bloei

22apr09:3010:30Plantenruil met Groei & Bloei09:30 - 10:30 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Op 22 april is er weer de gezellige plantenruilochtend. Hopelijk heeft u na deze droge zomer nog overtollige of te groot geworden planten die u naar de ruilochtend kunt brengen. En wie weet staat er ook wel weer wat interessants tussen om het daar zelf eens mee te gaan proberen. 

Indien mogelijk voorziet u de planten die u inbrengt van een etiket met de naam en andere bijzonderheden (plantenstekers zijn aanwezig op de plantenruil). Alle soorten planten, struiken, zaailingen, stekken, bollen, knollen en zaden zijn welkom, ook kamerplanten. Heeft u andere tuinartikelen over, dan mogen deze ook meegenomen worden.

Inbrengen: vanaf 9.30 uur kunt u zich ter plekke melden bij de organisatie. U krijgt een ‘eigen’ plek aangewezen met een bordje waarop u uw naam en eventueel contactgegevens kunt noteren. U kunt de planten en aanverwante artikelen uitstallen. Het ruilen begint om 10.00 uur en duurt meestal tot ongeveer 10.30 uur.

Op de plantenruil is iedereen welkom, leden en niet-leden van Groei & Bloei. 

Na afloop van het ruilen is er voor de liefhebber koffie of thee. 

Time

(Saturday) 09:30 - 10:30

Location

Beeklustpark

Ledeboerslaan 3