Doe mee met de Nationale nachtvlindernacht

15sep12:3612:36Doe mee met de Nationale nachtvlindernachtOp zoek naar vlinders12:36 - 12:36 Event Type Activiteit voor jongeren,Activiteiten in de natuur,Activiteiten in het Doepark,Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

In de avond en nacht van 15 september 2023 is heel Nederland in de ban van de Nationale Nachtvlindernacht. Op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland wordt in deze nacht gekeken naar nachtvlinders met behulp van lakens, lampen en stroop. Het IVN/AstronA in samenwerking met het Natuurhus zullen deze avond in Doepark de Hagen aanwezig zijn om u kennis te laten maken vaak fraai getekende nachtvlinders met mooie namen zoals agaatvlinder, huismoeder, zwart weeskind, kleine- of grote beer.

Tevens is AstronA aanwezig en bij een heldere hemel kunnen de amateur sterrenkundigen u ook de sterrenbeelden van deze laatste twee aanwijzen. Astrona staat daarvoor op het west terras van het Natuurhus van het Doepark om u kennis te laten maken met het heelal door met telescopen de hemel af te turen.

Kom kijken bij het Natuurhus in Doepark de Hagen van 21.00 uur tot middernacht.
Nieuwsgierig geworden? Beleef het mee tijdens de Nationale Nachtvlindernacht.

Bel voor meer informatie, Henri Jansen, tel 06 20080033

Time

(Friday) 12:36 - 12:36

Location

logee/Gravenallee