Lezing Modeste Herwig G&B

23mar19:3022:00Lezing Modeste Herwig G&BThema is 'planten combineren'19:30 - 22:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Schrijfster, tuinarchitecte

Locatie:           Natuurhus, Hagenborgh 4, 6707 JT Almelo
Aanvang:        19.30 uur
Entree:             Gratis voor leden.
                           Niet-leden: € 5,00 – inclusief 1 consumptie
Opgave:          Via dit AANMELDFORMULIER

LET OP: Gezien de te verwachten grote belangstelling wordt u verzocht zich op te geven door het invullen van het aanmeldformulier. Dat kan tot 16 maart in eerste instantie alleen door leden van Groei & Bloei. Daarna krijgen ook niet-leden de gelegenheid zich op te geven.
Deze avond wordt gezien als een uitgestelde feestelijke openingsactiviteit, waardoor de leden gratis entree krijgen en iedereen één consumptie krijgt aangeboden.

Planten combineren

“Fraaie combinaties maken met vaste planten, heesters en bolgewassen is de uitdaging voor elke tuinliefhebber. We bekijken geslaagde beplantingen in binnen- en buitenland. Er is aandacht voor de functie van de beplanting, kleur door de seizoenen heen, kleurenleer voor tuiniers en u ziet diverse beplantingsstijlen. Ook kijken we naar vorm en textuur, habitus en waar u allemaal rekening mee kunt houden bij het maken van een ontwerp.

Er is extra aandacht voor zogenaamde seizoenenborders. In een seizoenenborder groeit een uitgekiende mix van bomen, heesters, klimplanten, vaste planten, bolgewassen, een- en tweejarigen. Het gaat om het creëren van meerdere lagen en opeenvolgende bloei, zo kun je het hele jaar door genieten van de beplanting in je tuin. We kijken naar diverse voorbeelden, verschillende tuinen en borders uit binnen- en buitenland passeren de revue. Ik hoop u te kunnen inspireren tot creaties van evenwichtige combinaties, waarin de planten elkaar versterken.”

Modeste Herwig
www.modesteherwig.eu

Time

(Wednesday) 19:30 - 22:00

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo