Groei & Bloei Lentefair in Doepark de Hagen

21may13:0017:00Groei & Bloei Lentefair in Doepark de HagenGroen en gezelligheid in hartje Almelo13:00 - 17:00 Event Type Activiteiten voor het hele gezin

Event Details

Lenteweek en Lentefair 15 t/m 21 mei!

De Lentefair van Groei&Bloei, dit jaar mede georganiseerd door ’t Iemenschoer, is bijna in zicht. In de week van 15 t/m 21 mei zijn er meerdere lezingen en workshops in het Natuurhus. Op zondag 21 mei laten een veertigtal standhouders de bezoekers genieten van bloemen, (dracht)planten, tuingereedschap, waskaarsen, enz. Er is muziek, er staan enkele foodtrucks en ook de horeca van ’t Natuurhus zorgt voor lekkere hapjes! Kijk voor meer informatie op de websites van het Natuurhus en Groei&Bloei. 

Natuurlijk is hierbij de Groei & Bloei afdeling Almelo aanwezig met een informatiekraam, waar ook gekweekte stekken van leden verkocht worden. En bezoek ook de bloemschikkraam die de 21e weer gevuld zal zijn met diverse oogstrelende bloemstukken. Verder treft u ook de andere verenigingen vanuit het Natuurhus aan met de nodige informatie op deze gezellige Lentefair.

De gebakkraam waar heerlijke koek, cake en taart, gebakken door de leden van Groei & Bloei Almelo wordt verkocht, zult u ook op de fair aantreffen. Heerlijk om met een drankje of al wandelend over de fair van te genieten. Maar u kunt ook lekker op het terras gaan zitten met een drankje en/of een hapje vanuit de horeca van het Natuurhus..
En niet alleen voor de volwassenen is er veel te zien, te genieten en te beleven.

Er is muziek van onder andere de Jennechies en de kinderen kunnen geschminkt worden of lekker spelen op de waterspeelplaats en de stadsschaapherder komt met zijn schapen en zijn hond.

Kom ook naar de Lentefair en neem uw kinderen, buren en bekenden mee.
De toegang is gratis.

Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Adres: Doepark de Hagen, Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo

Time

(Sunday) 13:00 - 17:00

Location

Doepark de Hagen

Hagenborgh 4