Landschapsfotografie met Johan van der Wielen

11apr19:3022:00Landschapsfotografie met Johan van der WielenThema "De Wadden"19:30 - 22:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Op maandagavond 11 april aanstaande geeft professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen een presentatie over ‘ De Wadden’ in het Natuurhus. Met de ondertitel ‘ welkom op mijn eiland’ geeft de fotograaf aan met hoeveel passie hij verbonden is met de natuur op de wadden. Dat is ook te zien aan de veelzijdigheid van zijn beelden, waarin sublieme landschap- nacht- en macrofoto’s elkaar afwisselen.
Deze avond is een van de activiteiten die zouden plaatsvinden in het kader van de opening  van het Natuurhus in Doepark de Hagen. Door corona is de lezing uitgesteld en is nu gepland op 11 april 2022. De toegang is gratis, aangeboden door KNNV afdeling Twente, vereniging voor veldbiologie, een van de groene verenigingen binnen de Stichting Natuurhus Almelo. Iedereen die belangstelling heeft is welkom, het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd.
Aanvang: 19.30 – 22.00  uur
Toegang: Gratis
Locatie:  Natuurhus Almelo,  Hagenpark 4 7607 JT Almelo
Opgave per mail via ron.poot@me.com

Over Johan van der Wielen:

Met zijn enthousiasme, enorme energie en passie voor de natuur wil fulltime professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen (1975) anderen inspireren zelf naar buiten te gaan om te worden overweldigd door zowel de grootsheid als kleinste details van het leven om ons heen. Zijn beelden bevatten meestal de ervaring en beleving, de sfeer en emotie. De natuur is zijn speeltuin om zich uit te drukken, zijn beelden zijn soms werkelijkheid en soms kunstzinnige uitingen. Het gaat hem niet om het weergeven van de werkelijkheid maar om het gevoel wat hij op dat moment ervaart, de impressie die de natuur op hem heeft.

Time

(Monday) 19:30 - 22:00

Location

Natuurhus Almelo

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo

Organizer