Infoavond Marieke Nolsen

28sep19:3022:00Infoavond Marieke NolsenEngelse pluiktuinen19:30 - 22:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

Marieke vertelt: Sinds 2016 hebben wij onze tuin vergroot met een decoratieve pluktuin geïnspireerd op Engeland. Een pluktuin voor onszelf met heel veel dahlia’s en 1-jarigen in de kleuren rood/zalm/oranje/roze. Elk jaar gaan wij naar Engeland om tuinen te bezoeken en daar zie je heel veel dat dahlia’s en 1-jarigen ondersteund worden door natuurlijke constructies. Dit heb ik op mijn eigen wijze ook in onze pluktuin toegepast. Ik heb van deze pluktuin een soort boeket gemaakt, waar je doorheen kunt wandelen.

Tijdens deze avond vertel ik hoe ik deze tuin aangelegd heb en over constructies die ik maak, welke dahlia’s en 1-jarigen ik gebruik, hoe ik met de beplanting speel etc. etc.  Mijn verhaal begeleid ik met hele mooie beelden.

Dus heb je een pluktuin, of wil je misschien een soort van pluktuintje aanleggen, of vind je het gewoon heerlijk om een hele avond in een soort van FLOWERHEAVEN te bivakkeren, dan vind ik het enorm leuk om je op deze avond te ontmoeten in de hoop je te inspireren. Zeg graag: ’tot dan’.

Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Plaats: Natuurhus Almelo
Kosten: € 2,50 voor leden, € 5,– voor niet leden

Kijk voor meer informatie over Marieke Nolsen op:

www.mariekenolsen.nl of

www.mariekenolsen.blogspot.com 

Parkeren  U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage Stadserf P2, Hagenborgh 115 (deze parkeergarage is tegenover het Natuurhus) of aan de Hofstraat en Canisiushof. Hier kunt u vanaf 18.00 uur gratis parkeren.

Time

(Wednesday) 19:30 - 22:00