Lentefair in Doepark de Hagen

12may13:0017:00Lentefair in Doepark de HagenGroen en gezelligheid in hartje Almelo13:00 - 17:00 Event Type Activiteiten in het Doepark,Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor het hele gezin

Event Details

Lentefair 12 mei!

De Lentefair van Groei&Bloei, mede georganiseerd door ’t Iemenschoer, is bijna in zicht. In de week van 6 t/m 12 mei zijn er lezingen in het Natuurhus. Op zondag 12 mei laten een groot aantal standhouders de bezoekers genieten van bloemen, tuingereedschap, enz. Er is muziek, er zijn kramen met lekkers en ook de horeca van ’t Natuurhus zorgt voor lekkere hapjes! Kijk voor meer informatie op de websites van het Natuurhus en Groei&Bloei. 

Natuurlijk is hierbij de Groei & Bloei afdeling Almelo aanwezig met een informatiekraam, waar ook gekweekte stekken van leden verkocht worden. En bezoek ook de bloemschikkraam die op deze moederdag gevuld zal zijn met diverse oogstrelende bloemstukken. Verder treft u ook de andere verenigingen vanuit het Natuurhus aan met de nodige informatie op deze gezellige Lentefair.

De gebakkraam waar heerlijke koek, cake en taart, gebakken door de leden van Groei & Bloei Almelo wordt verkocht, zult u ook op de fair aantreffen. Heerlijk om met een drankje of al wandelend over de fair van te genieten. Maar u kunt ook lekker op het terras gaan zitten met een drankje en/of een hapje vanuit de horeca van het Natuurhus.
En niet alleen voor de volwassenen maar ook voor de kinderen is er veel te zien, te genieten en te beleven.

Kom ook naar de Lentefair en neem uw kinderen, buren en bekenden mee.
De toegang is gratis.

Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Adres: Doepark de Hagen, Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo

Time

(Sunday) 13:00 - 17:00

Location

Doepark de Hagen

Hagenborgh 4