De textielbalie komt bij het Natuurhus!

29nov09:0015:00De textielbalie komt bij het Natuurhus!Hergebruik textiel09:00 - 15:00 Event Type Activiteiten voor geïnteresseerden,Activiteiten voor het hele gezin,Activiteiten voor jong en oud,Activiteiten voor leden,Activiteiten voor volwassenen

Event Details

In het kader van onze expositie ‘op goede voet met de aarde’ staat op 29 november de Textielbalie op de laad- en losplaats aan de stadskant bij het Natuurhus in Almelo. Afvalverwerker Twente Milieu staat desgevraagd met deze verbouwde container op verschillende plekken in Twente . Het doel: mensen bewust maken van de milieuschade die de productie van textiel geeft én het hergebruik van textiel promoten.

Bij de Textielbalie vertellen medewerkers van Twente Milieu dat het aanbieden van textiel in textielcontainers bijdraagt aan een beter milieu. Ze willen het textiel zoveel mogelijk voor hergebruik in Twente houden. In de Textielbalie laten ze zien wat er met het textiel gebeurt dat wordt ingeleverd. Wat ervan gemaakt wordt: van isolatiemateriaal tot autohoedenplanken en van sjaals tot handdoeken.

Kom kijken op 29 november om te horen en te zien wat ze met ons textiel doen!

 

Time

(Wednesday) 09:00 - 15:00

Location

Natuurhus

Hagenborgh 4, 7607 JT, Almelo