SCHARRELKIDS

IVN

De Scharrelkids zijn de jeugdleden van IVN Almelo. Er zijn vier groepen actief: de jonge scharrelkids van 4 tot 6 jaar, de 7-jarige scharrelkids en de oudere kinderen van 8 tot 12 jaar. Zij komen op dezelfde datum bij elkaar van 10.00 uur tot 12.30 uur. Eens in de maand is er een activiteit op zondagmorgen voor de verschillende groepen. De vierde groep zijn de IVN jongeren 12+, zij hebben de activiteit een week later vanaf 10.00 uur (eindtijd verschillend).

Sinds begin 2019 hebben we een nieuwe locatie voor onze activiteiten: Buitencentrum De Horst (voormalig scoutinggebouw De Tubanten) aan de Deldensestraat 248 in Almelo.

Op onze activiteitenkalender kun je zien welke activiteiten er zijn. 

Zin om mee te doen? Kom gerust een keertje kijken.

Op de activiteitenkalender staan de “scharrelkids activiteiten” aangekondigd. Je kunt je tot twee dagen van tevoren opgeven, tot vrijdag 19.00 uur via scharrelkids@natuurhusalmelo.nl

Kosten Scharrelkids activiteiten:  € 3,- per keer  of  € 12,50 per jaar.

LOCATIE GEGEVENS

Ons nieuwe adres is nu: Buitencentrum “ De Horst” (voorheen het gebouw van scoutinggroep “de Tubanten”) aan de Deldensestraat 248 in Almelo.

Er is geen parkeergelegenheid dus als het goed weer is komt u a.u.b. met de fiets.

Als u via de Nijreessingel komt, slaat u af bij het verkeerslicht richting de bedrijven en gaat direct rechtsaf de parallelweg op, hier staat een bord met “geen doorgaande weg”.
Deze weg moet u inrijden en met de bocht mee volgen tot in het bos. U moet doorrijden tot u bij een groot hek aan uw linkerzijde komt, daar staat aan het eind van het pad het gebouw!
U kunt hier niet inrijden met de auto, je kan elkaar namelijk niet passeren op dit pad en draaien is ook niet mogelijk.

Activiteitenkalender

voor de jeugd

februari, 2024