EENMALIGE GIFT

Wilt u eenmalig schenken aan Stichting Natuurhus Almelo? Wat fijn! Met uw steun kunnen we ons blijven inzetten voor onze groene omgeving, natuureducatie en duurzaamheid in en om Almelo. 

Meld u aan via:

Met uw gift 

      • steunt u het project Doepark de Hagen, dat geld nodig heeft om het paviljoen, het educatieve pad en de beleef- en beweegtuin te kunnen realiseren. En daarvoor zijn wij u heel erg dankbaar!
      • Steunt u initiatieven natuureducatie van de stichting. U kunt ook gericht aangeven waar uw gift aan besteed moet worden, zoals de bouw van het paviljoen, het ‘groene dak’ van het paviljoen, de beleef- en beweegtuin voor ouderen, de buurtmoestuin, het educatieve pad voor kinderen van de basisscholen etc. 

 

Belastingvrij schenken

Wist u dat uw gift vanzelf meer waard kan worden? Als u ons 5 jaar lang een bedrag schenkt, is die gift volledig af te trekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Dat heet een periodieke gift.

Stichting Natuurhus Almelo betaalt geen schenkbelasting over uw gift. Uw geld komt geheel ten goede aan ons werk. Dit is mogelijk omdat de Stichting Natuurhus Almelo de status heeft van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

U kunt ons op nog meer manieren ondersteunen: