DOE MEE

steun Stichting Natuurhus Almelo

WORD LID

WORD VRIJWILLIGER

WORD LID van een van onze zes verenigingen: IVN, AstronA, KNNV, ’t Iemenschoer, NIVON en Groei & Bloei. Als lid kunt u deelnemen aan activiteiten zoals wandelingen, sterrenkijken, lezingen en veel meer. 

WORD VRIJWILLIGER van Stichting Natuurhus Almelo. Er zijn allerlei werkgroepen waarin vrijwilligers een bijdrage kunnen leveren. Vele handen maken immers licht werk en het is ook nog eens heel gezellig.

WORD DONATEUR

WORD DONATEUR voor minimaal 25 euro per jaar en steun daarmee Stichting Natuurhus Almelo. Samen zetten we ons in voor  natuureducatie en de natuur in en om Almelo. Daarnaast helpt u ons bij de realisatie van Doepark de Hagen en het paviljoen.

WORD VRIEND

WORD VRIEND van Stichting Natuurhus Almelo voor minimaal 100 euro per jaar. Als vriend steun je de initiatieven en projecten van de stichting. Zoals de realisatie van Doepark de Hagen en het paviljoen. 

WORD GROENPARTNER

WORD GROENPARTNER van Stichting Natuurhus Almelo en laat zien dat jouw bedrijf de groene initiatieven van de stichting steunt en een warm hart toedraagt. Stichting Natuurhus Almelo heeft een ANBI-status, dit betekent dat giften aan ons fiscaal aftrekbaar zijn. 

EENMALIGE GIFT

U kunt er ook voor kiezen om Stichting Natuurhus Almelo eenmalig te steunen. Dit kan ook in de vorm van nalaten. Door de gift mee te nemen in uw testament laat u zien veel waarde te hechten aan de natuur en educatie over de natuur in onze mooie stad.