Activiteiten Groei en Bloei afgelast tot na half september 2020

Zoals niemand ontgaan kan zijn, zijn alle samenkomsten tot en met 6 april verplicht afgelast in verband met het coronavirus.

Onze informatieavond op woensdag  25 maart van Rik Boehlé kan dan ook niet doorgaan. Ook de Actie Tegel eruit Plant erin, die zaterdag 28 maart stond gepland, is geannuleerd. Dan is er nog de Voorjaarsworkshop. Deze zou zijn op 4 april, maar ook die moeten we helaas cancelen. Ook de voorjaarsexcursie op 11 april naar Zwolle en Heino gaat niet door.

Daarnaast is besloten om de Lentefair op 9 mei niet door te laten gaan. Dat is een groot evenement waaraan vele standhouders maar ook vrijwilligers meewerken. Helaas is een evenement waarbij veel bezoekers komen niet haalbaar. Standhouders wat waren we blij met jullie aanmelding en hoe jammer vinden we het om jullie nu te moeten melden dat we helaas hebben moeten besluiten de Lentefair op 9 mei niet door te laten gaan.

Aangezien we niet in kunnen schatten hoelang we  ons moeten houden aan alle voorschriften in verband met het coronavirus, leek  het ons verstandig bijtijds deze beslissing te nemen, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Natuurlijk hopen we dat we volgend jaar als vanouds onze fair kunnen organiseren en dat u dan weer van de partij zult zijn. Degenen die hun kraamhuur reeds betaald hebben zal het geld teruggestort worden.

We kunnen niets anders dan de ontwikkelingen afwachten tot 6 april voor we weer besluiten kunnen nemen of en per wanneer onze activiteiten voortgezet kunnen worden. Het coronavirus is dan nog lang niet uitgeblust. Hoe lang het zal gaan duren kan niemand voorspellen.

Wij hebben veel leden die in de risicogroep zitten en willen niemand onnodig blootstellen aan mogelijk contact met het virus.

Zodra er meer bekend is brengen we jullie daarvan op de hoogte. We wensen iedereen alle gezondheid toe in deze onzekere tijd.

Één ding staat wel vast:

“TUINIEREN ZAL NIET WORDEN AFGELAST” 

Tags:
X