Jeugd

De Scharrelkids zijn de jeugdleden van het IVN. Er zijn twee groepen actief: de jonge scharrelkids van 4-6 jaar en de oudere kinderen van 7-12 jaar. Eens in de maand is er een activiteit op zondagmorgen, vanaf 2019 in de nieuwe locatie Buitencentrum De Horst (voormalig schoutinggebouw De Tubanten) Deldensestraat 248 in Almelo. Zie kaartje hieronder. De jonge kinderen van 10-12.00 uur, de ouderen een uurtje langer.

Op de fotopagina van de Scharrelkids kun je nog even nagenieten van de activiteiten.

Zin om mee te doen? Kom gerust eens kijken. Op de evenementenkalender staan de “scharrelkids” aangekondigd. Je kunt je tot twee dagen van tevoren opgeven, tot vrijdag 19.00 uur via scharrelkids@natuurhusalmelo.nl

Meer informatie: bel even naar Yvonne Kuiphuis 0546-866247

Kosten  € 3,- per keer of  € 10,- per jaar.

Routekaartje naar Buitencentrum “De Horst” Deldensestraat 248.

Ons nieuwe adres is nu: Buitencentrum “ De Horst” (voorheen het gebouw van scoutinggroep “de Tubanten”) aan de Deldensestraat 248 in Almelo. Zie tekening! De paarse stip is het Natuurhus, de rode stip is “ de Horst”!

Hier is geen parkeergelegenheid dus als het goed weer is komt u a.u.b. met de fiets.Als u komt via de Nijreessingel slaat u af bij het verkeerslicht richting de bedrijven en gaat direct rechtsaf de parallelweg op, hier staat een bord met (“ geen doorgaande weg”) Deze weg inrijden en met de bocht mee volgen het bos in.Tot bij een groot hek links, daar staat aan het eind van het pad het gebouw!Hier kunt u niet inrijden omdat je elkaar niet kunt passeren.