Open dag Natuurvriendenhuis Krikkenhaar

27/05/2018 @ 2:00 pm – 7:00 pm –

Het Natuurvriendenhuis Krikkenhaar bestaat 90 jaar en houdt een open dag.

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/05/2018
2:00 pm - 7:00 pm

Locatie
Natuurvriendenhuis Krikkenhaar

Categorieën


In mei 2018 bestaat Natuurvriendenhuis Krikkenhaar in Bornerbroek 90 jaar en is daarmee het oudste natuurvriendenhuis in Nederland. Om dit te vieren organiseren we een open dag op 27 mei 2018waarvoor wij u graag uitnodigen. De open dag start om  14.00 uur en eindigt om 19:00 uur. De officiële opening zal rond 14.30 plaatsvinden door de voorzitter van het landelijk NIVON, Henk Schaaf.

Gedurende deze middag zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

We gaan er natuurlijk van uit dat het mooi weer gaat worden die dag. Voor de kinderen zijn er verschillende buitenactiviteiten waar ze zich de hele middag mee kunnen vermaken zoals een springkussen, marshmallows roosteren, schminken, tafeltennissen, spelen op de nieuwe speeltoestellen en nog veel meer.

Natuurlijk worden de volwassenen niet vergeten, daar hebben wij onder meer een rondleiding voor ingepland die op verschillende tijden zal starten. Deze rondleidingen staan onder leiding van onze vrijwilligers en zullen een goed beeld geven  van de vele mogelijkheden die het huis biedt. Dit geldt voor zowel individuele gasten als groepen.

Koffie en thee met wat lekkers erbij, staan de hele dag voor u klaar.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 27 mei 2018 in het NatuurvriendenhuisKrikkenhaar, Krikkenhaar 11, Bornerbroek.