Buitengewoon STOER

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/03/2018
10:00 am - 6:00 pm

Locatie
De Weverij

Categorieën


BuitenGewoon STOER – dé beurs voor het actieve buitenleven

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past. Mensen die op zoek zijn naar u!.

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart gaat met BuitenGewoon STOER in Almelo het nieuwe outdoor seizoen van start.

Als locatie hebben we gekozen voor Twente. De Weverij in Almelo is een prachtige oude hal, die onderdeel uitmaakt van een industrieel erfgoed van de oude textielfabriek van Ten Cate. Goed bereikbaar vanuit alle richtingen, volop gratis parkeergelegenheid, mooie omgeving. De locatie leent zich niet alleen voor een overdekte, lekker trendy outdoor beurs, maar door de vele facetten zoals het kanaal voor water-activiteiten en een grasland voor bijvoorbeeld honden-demo’s, wordt het een complete beleving voor het hele gezin. Een bijkomend voordeel is, dat we de stands voor aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden!

BuitenGewoon STOER